Vacsora &
Sétahajózás a Dunán

Töltsön el egy ízletes vacsorát luxus hajónkon és élvezze a folklór és zongora előadást.

Fontos a körítés. Az ízletes vacsora is ízletesebb ha ragyogóan elegáns környezetben tölti el, csodás budapesti panorámával, és kellemes dallamokkal fűszerezve a kellemes időtöltést.

A vacsora már önmagában felemelő, egy családi program részeként izgalmas közös élményeket teremt, a romantikus randevúk helyszínei között pedig kétség kívül magasan viszi a prímet. A napnyugta után a város megváltozik. Az egész napos rohanás, a végtelen zsongás csillapodni látszik, és igyekszik eltolódni a hangulat egy felhőtlenebb, nyugodtabb állapot felé. Ezen állapot megélésének szeretnénk teret adni vendégeink számára sétahajónkon, hogy a nappali zsongás újabb indulása előtt, méltón áldozzunk a pihenés, kikapcsolódás előtt.

Sétahajó Budapest látnivalók
Sétahajó Budapest vacsora

Hajós vacsora ajándékba

Különleges alkalomra

Könnyed kikapcsolódáshoz

A budapesti vacsorahajó programról

Legyenek a vendégeink egy meghitt, kellemes vacsorára! Programunkat úgy építettük fel, hogy illeszkedni tudjunk az általános kellemes kikapcsolódás, és a romantikus randevú igényeihez egyaránt. Legyen szó ezutóbbi esetén első randevúról, lánykérésről, vagy a hosszan eltöltött közös évek megünnepléséről.

A vacsora lehet könnyű, vagy többfogásos. Változatos menüvel igyekszünk vendégeink számára a kielégítő választékot felkínálni. Klasszikus és modern előételek, főételek, levelesek és desszertek minőségi sorával várjuk önt és kedves partnerét, barátait. A hagyományosabb ételkínálatot népszerű street food ételekkel, többféle pizzával egészítettük ki.

A program típusához illeszkedve a vacsorához különböző kiegészítők kérhetőek, így a romantikát fokozó gyertyafény, ízletes italcsomag, vagy ablak melletti asztal - hogy még inkább gyönyörködhessen vacsora közben a kivilágított főváros magával ragadó látványában.

Alkalmazkodunk az időjáráshoz. Legyen szó téli vagy nyári időszakról, gondoskodunk róla, hogy sétahajónkon eltöltött idő kellemesen teljen. Örömmel várjuk önt elegáns vacsorahajónkon, bízunk benne, hogy a környezet, programjaink és ételeink elkápráztatják majd. Vegyen részt az esti élményutazáson, foglaljon, és töltsön el hajónkon egy vidám estét párja, vagy szerettei társaságában.

A Sétahajó Budapest legszikrázóbb dunai szakaszán halad végig. Születésnapra, évfordulóra, randevúhoz, eljegyzési partihoz, és további jeles események hoszzú sorához tökéletes választás, akár ajándék formájában is.

TOP