Ünnepi sétahajózás a Dunán

Válogasson ünnepi programjaink közül,
és töltsön el sétahajónkon egy igazán vidám
és meghitt hangulatú estét.

Az ünnepi alkalmak mindig különlegesek. Ilyenkor sikerül kicsit közelebb kerülnünk szeretteinkhez, lelassul a világ, és van időnk megtekinteni a körülöttünk lévő csodákat. Ilyen csodákkal tűzdelt a Duna partja is ünnepekkor a díszes fényárnak hála, és ilyen csodának számít a sétahajónkról vendégeink elé táruló Dunai víztükör látványa is. Ünnepi programjainkat úgy építettük fel, hogy teljes kényelem, ízletes finomságok, és szórakoztató programok várják azokat, akik minket választanak ezeken a napokon. Tematikusan az ünnepekhez illő környezettel és előadásokkal készülünk, hogy amennyire lehet fokozzunk azt a lélegzetelállító látványt, amit a panoráma nyújt a hajóút alatt.

Jöjjön el hozzánk szeretteivel, és töltse el luxus környezetben a következő ünnepet!

Sétahajó Budapest látnivalók
Sétahajó Budapest Karácsony

Karácsonyi sétahajó

Karácsonykor igyekszik az ember a szeretteivel együtt tölteni az az ünnep minden pillanatát, de a sok teendő miatt ez nem mindig sikerül, és nem mindig önfeledt módon. A sütés-főzés és előkészületek terhét levesszük az ön válláról, és gondoskodunk arról, hogy egy csodás környezetben, finom karácsonyi vacsora és pazar dunai panorámával élje át szeretteivel a szentestét. Bár a karácsonyhoz csak az utóbbi 50-100 évben kapcsolódik a karácsonyfa és az ajándékozás fogalma, mára olyan mély szokássá vált, mintha mindig is jelen lett volna. Ezért is lehet maga a sétahajózás programja is tökéletes ajándék, és ezért állítunk fát mi is a hajón.   Ünnepi hangulatú dallamokkal kísért lakoma, csodás karácsonyi díszekben pompázó főváros és magával ragadó dunai víztükör teszi majd hangulatossá azok estéjét, akik budapest sétahajónkon töltik a karácsonyt.

Újév Sétahajó Budapest

Áthajózni az új évbe!

Szilveszteri programunkon áthajózunk a következő esztendőbe. Már november körnékén elkezdődik az ötletelés, vajon hol töltsük és milyen társaságba az idei Újévet. Sétahajónk e tekintetben is igen különleges helyszínnek számít. Üdvözlőitallal, pezsgővel és kellemes élő-műsorral, várjuk kedves vendégeinket. A Duna folyó szépsége ilyenkor megsokszorozódik a tűzijáték vízfelszínen szaladgáló fényei által. A sétahajó fedélzete pedig méginkább előkelő helynek számít, hiszen a vízparti tömegből kevésbé olyan kellemes nézni az eget megfestő tűzijátékot, mint hajónkról, a Duna közepéről. A menetrendet úgy építettük fel, hogy ez alkalommal éjfél után is a vízen maradjunk még, így kezdve az következő évet egy igazán vidám szórakozással, élőshow-val, elegáns környezetben, megalapozva az előttünk álló időszak hangulatát. Búcsúztassa el az újévet a Dunán, luxuskörnyezetben, finom fogások, és izgalmas műsorok társaságában!

Romantikus Sétahajó Budapest

Sétahajózás Valentin napon

Mi sem illene jobban a Valentin naphoz mint egy kellemes sétahajózás a Dunán, romantikus környezetben. Valentin nap alkalmával a szerelmesek, a randevúk kerülnek középpontba sétahajónkon is. Ez előtt tisztelegve desszerttel, rózsával, privát asztallal és önökről készült közös fényképpel készülünk azok számára, akik ezt a különleges alkalmat romantikus sétahajónkon szeretnék eltölteni. A romantika szó szerint áthatja ekkor az egész hajót. A menü, a programok, a dallamok, a díszítés, mind a szerelemről szólnak, anélkül túlzott giccsbe fordulna át a légkör. Ünnepeljék hajónkon a szerelmet, az eltöltött, vagy eltölteni kívánt közös éveket.  A dunai sétahajón andalogva, gyertyafényes vacsoránál egymás társaságában teljes egészében elmerülhetnek, kellemes dallamokkal megízesítve a pillanatokat.

Folklór Húsvét Sétahajó Budapest

Húsvéti Sétahajózás Budapest

Húsvétkor is várjuk önt szeretettel sétahajónkon. Évről évre egyre több család dönt úgy a Húsvétot nem otthonában, hanem egy kiránduláson tölti, ahol feltöltődhet, közös élményeket élhet meg a családjával, szeretteivel. Az új trendeket lehet ötvözni a régi szokásokkal is: hajónkon ekkor dunai utazás közben a hagyományokra kerül a hangsúly. Folklór műsorokkal, húsvéti díszítéssel és széles választékú menüvel készülünk, így ez a sétahajó Budapest részeinek felfedezése közben tökéletesen beleillik a kirándulók programjába. A hagyományos, folklór előadások, élőzene, és csodás panoráma gondoskodik a csodás hangulatról. Aki pedig tartja a koránt sem egyszerű böjt időszakot, széles menüválasztékunknak hála méltó fogásokkal tiszteleghet annak vége előtt.

Sétahajó Budapest augusztus20

Esti sétahajózás augusztus 20-án

Augusztus 20-án kétféle programmal is kedveskedünk vendégeinknek. A hagyományos folklór,-operett és a klasszikus zongoradallamok is felcsendülnek sétahajózás közben, természetesen élőshow formájában, így biztosan mindenki megtalálja majd a kedvére való előadást. A lényeg mindkettőben közös: A pazar fővárosi tűzijátékot hajónk fedélzetéről igen különleges és kényelmes élmény végignézni. Az este főattrakciója előtt és után finom fogásokkal, szórakoztató programokkal emeljük a hangulatot. Augusztus 20-a, mint az államalapítás ünnepe szerepel Magyarország állami ünnepei között. Ezt az alkalmat országszerte menetrend szerinti programok kísérik - zászlófelvonás, megemlékezés, kitüntetések - ezt egészíti ki és teszi teljessé ünnepi vacsoránk az estébe nyúló sétahajózással a Dunán.

TOP