Pizza, Sör, Sétahajózás

A sétahajó Budapest legszebb Duna menti látnivalóit érinti útvonalán, így a kellemes hajózás élménye összeköthető egy tartalmas városnézéssel.

Pizza hajó programunkkal szeretnénk azon vendégeinknek is kedveskedni, akik a klasszikus hajózás élményét szeretnék a modern konyha ízeivel keverni. Kettesben és barátokkal is tökéletes kikapcsolódás, miközben Budapest legszebb látnivalót tekintheti meg egy egyedülálló perspektívából.

Vendégeink többféle pizzából válogathatnak, miközben korlátlan üdítőital fogyasztást biztosítunk. Jöjjön el sétahajónkra, tekintse meg a városi látképet a Dunáról, és halmozza a nagyszerű élményeket elegáns hajónk fedélzetén!

Sétahajó Budapest Pizza
Sétahajó Budapest

Hajótúra ajándékba

Különleges alkalomra

Könnyed kikapcsolódáshoz

A budapesti pizza hajó programról

A pizza köré már eleve felépült egy különös, melengető érzés. A szó hallatán a kikapcsolódás, a szórakozás, a pihenés és gondtalanság fogalmai kerítik hatalmukba az embert. Az élmény még inkább fokozható, ha egy kellemes hajókirándulás alkalmával történik. A hajóút ára fejenként korlátlan üdítőital és sörfogyasztást tartalmaz, ezen belül egy választható feltéttel ellátott, 26 cm-es pizzát. Jöjjenek és legyenek a vendégeink, és az ízletes menü mellett csodálják meg a fővárost, a gyönyörű hidakat, és a Duna megbabonázó víztükrét.

A program biztosan teljes sikert arat ajándékként, egy-egy jeles alkalom megünnepléseként, családoknak, kollégáknak, baráti társaságoknak, egyedülálló felfedezőknek. A fővárosi kultúra szerelmeseinek több nyelven elérhető audioguide szolgáltatással is készültünk. A hagyományok hívei izgalmas programokat találhatnak ünnepi hajós alkalmaink között.

Tekintse meg menetrendünket és legyen a vendégünk egy ízletes pizzára!

TOP